Avrasya Sirki Uzunköprü'de

Avrasya Sirki Uzunköprü'de
Avrasya Sirk Topluluğu, 2 gün boyunca Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde olacak. 

Türkiye'nin ilk sirk sanatları kuruluşu olan Avrasya Sirk Topluluğu, Uzunköprü Belediyesinin katkılarıyla Edirne'nin Uzunköprü ilçesine geldi. 2 Aralık 2017 Cumartesi günü gösterilerine başlayan Avrasya Sirki, 3 Aralık 2017 Pazar günü de Uzunköprü'de olacak. Avrasya Sirki, günde 3 seans olmak üzere toplamda 6 seans gösteri sunacak.

Yaklaşık bir saat sürecek olan gösteriler içinde akrobatik gösteriler, sihirbazlık gösterileri, palyaçolar, çocuklar ve sevimli hayvanlarla yapılan eğlenceli interaktif gösteriler yer alıyor. Avrasya Sirki, kuruluşundan bu yana gittiği tüm şehirlerde özellikle çocuklarıyla birlikte eğlenmek isteyen ailelerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Avrasya Sirki Sanat Yönetmeni Tiyatro Sanatçısı Servet Yalçın yaptığı açıklamada: "Anadolu’nun bir çok kentinde çocuklar ve aileler ne yazık ki bu tür etkinliklere çoğu zaman katılamıyor. Biz de bu ihtiyacın karşılanması ve sanatsal faaliyetlerin her yere taşınabilmesi için tüm Türkiye’yi kapsayan büyük bir proje başlattık. Amacımız 'her yerde sanat' anlayışı ile sanatımızı özellikle uzak bölgelerdeki çocuklara ve ailelere taşıyabilmek. Bu organizasyonumuza destek olan başta Uzunköprü Belediye Başkanlığı olmak üzere, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz, tüm sanatsever halkımızı gösterilerimize bekliyoruz." dedi.

Biletler gösteri günü salon girişinden yetişkinler için 15 TL karşılığında, velileriyle beraber gelen çocuklar için ücretsiz temin edilebilecek. Edirne Jet Haber