Baba ve Engelli Oğlu 115 Saat Sonra Kurtarıldı

Baba ve Engelli Oğlu 115 Saat Sonra Kurtarıldı
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 kenti vuran depremlerde, Gaziantep İslahiye'de enkazdan sağ çıkartılan baba ve engelli oğlu, 115 saat sonra Jandarma Genel Komutanlığa ait helikopter ile hastaneye sevk edildi.Valilik tarafından...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 kenti vuran depremlerde, Gaziantep İslahiye'de enkazdan sağ çıkartılan baba ve engelli oğlu, 115 saat sonra Jandarma Genel Komutanlığa ait helikopter ile hastaneye sevk edildi.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Asrın felaketi" olarak nitelenen, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremlerinden sonra İslahiye ilçesinde enkaz altında kalan Abdullah Keskin ve engelli oğlu Ahmet, ekiplerin çalışmasından sonra geçtiğimiz gün saat 22.50'de enkazdan sağ çıkartıldı.

Ambulansla Nurdağı Devlet Hastanesine sevk edilen baba ve oğlu, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Jandarma Genel Komutanlığına ait helikopterle Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.