Bağcılar Belediyesi Klasik Otomobillerle Konvoy Yaptı

Bağcılar Belediyesi Klasik Otomobillerle Konvoy Yaptı
Bağcılar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında 20 klasik otomobil ile "Cumhuriyet Konvoyu" oluşturdu.

Bağcılar Belediyesi önünde toplanan araçlar konvoy oluşturarak, ilçe merkezinde tur atıp Bağcılar Meydanı'na ulaştı.

Ellerinde Türk bayrakları ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleriyle alanı dolduran vatandaşlar, meydandaki platformun önüne gelen klasik otomobilleri merakla inceledi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, burada yaptığı konuşmada, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeği ile cephede verilen kurtuluş mücadelesinin eseri olan Cumhuriyet'i kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Cumhuriyet kurulduktan sonra Türk milletinin imtihanının bitmediğini, demokrasiye sürekli birilerinin müdahale etmek istediğini belirten Özdemir, "Her 10 yılda bir demokrasiye darbe vurmaya çalışanlar vardı. Darbelerle, muhtıralarla, postmodern darbelerle ve son olarak hain FETÖ'nün girişimiyle demokrasimize darbe vurulmak istendi. Kesintiye uğratılmak istenen demokrasimize sahip çıkan milletimizin demir yumruğu sayesinde bugün özgür bir şekilde hür irademiz ile Cumhuriyetimizin 100. yılını hep birlikte kutluyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bağcılar Belediyesinin mehter takımı mini konser verdi.