Bakan Varank: Aziz Millet Allah'ın İzniyle Bu Seçimde de Doğru Kararı Verecek

Bakan Varank: Aziz Millet Allah'ın İzniyle Bu Seçimde de Doğru Kararı Verecek
Vatandaşlar kent meydanında park edilen Togg'a yoğun ilgi gösterdi. Bazıları aracın sürücü koltuğuna oturdu ve önünde fotoğraf çektirdi.Namazdan sonra AK Parti'nin seçim standını dolaşan Bakan Varank, Togg ile fotoğraf çektirmesinin...

Vatandaşlar kent meydanında park edilen Togg'a yoğun ilgi gösterdi. Bazıları aracın sürücü koltuğuna oturdu ve önünde fotoğraf çektirdi.

Namazdan sonra AK Parti'nin seçim standını dolaşan Bakan Varank, Togg ile fotoğraf çektirmesinin ardından partiye üyelik başvurusu yapan 84 yaşındaki Naciye Öztürk'e referans oldu. Bakan Varank, Gebze Çarşısı'nda esnafı ziyaretinde de vatandaşlarla fotoğraf çektirdi, bir dükkandan parfüm satın aldı.

AK Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında açıklama yapan Varank, bugün TÜBİTAK Aşı ve İlaç Geliştirme Kampüsü'nü açtıklarını anımsatarak, böyle önemli tesisi, sadece Kocaeli'ne değil Türkiye'ye kazandırdıklarını söyledi.

Bakan Varank şöyle konuştu:

"21 senenin sonunda şimdi önemli dönüm noktasındayız. 14 Mayıs'ta Türkiye olarak karar vereceğiz. Türkiye aynı kararlılıkta bu hizmet kervanına devam edecek mi, yoksa iş bilmeyenlerin, hiçbir şey üretmeden sadece demagoji yaparak siyaset yapanların mı yanında yer alacak? Türkiye ayaklarının üstünde tam bağımsız bir ülke mi olacak, yoksa birilerinin ağzının içine bakan ülke mi? Bunun kararını 14 Mayıs'ta hep birlikte vereceğiz. Biz şuna inanıyoruz, nasıl 21 senedir bu aziz millet 15 seçimdir doğru kararı verdiyse, Allah'ın izniyle bu seçimde de doğru kararı verecek. Sayın Cumhurbaşkanı'mızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak o koltuğa oturtacak. Bunu hep beraber başaracağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hak ettiği zaferleri ve başarıları bu ülkeye kazandırdığını kaydeden Bakan Varank, "İşte Togg bunlardan biri. TCG Anadolu bunlardan biri. 21 yıldır bu ülkeye kazandırdığımız eserler, aslında bunların birer nişanesi. İşte bu özgüveni, Sayın Cumhurbaşkanı'mız bu ülkeye kazandırdı. Onun için bizim istikametimizi bozmamamız lazım. Yolumuza aynı kararlılıkla devam etmemiz lazım." şeklinde konuştu.

Bakan Varank, dünyadaki siyasi çalkantıların, türbülansların ve savaşların süreceğini ifade ederek şu şekilde konuştu:

"İşte dünyada böyle konjonktür varken Türkiye gemisini yolunda tutabilecek bir kaptan var. O da kim, Recep Tayyip Erdoğan. Emin olun, bu dalgalı denizde Sayın Cumhurbaşkanı'mızın siyasi tecrübesinden başka bu gemiyi yüzdürebilecek kaptan yok. Onun için sağlam durmamız lazım. 14 Mayıs'ta bir olmamız lazım. Kararlılıkla sandıklara gitmemiz ve oyumuzun rengini belli etmemiz lazım. Bu seçim acaba mı denilecek seçim değil? Bu seçim, 'ya ben bu arkadaşa kızmıştım, kalbim biraz kırıldı' diyebileceğimiz seçim değil. Bu seçim, Türkiye'nin kaderini tayin edecek bir seçim. Onun için o şuurla hareket etmemiz lazım. Sandıklara gitmemiz lazım, Allah'ın izniyle sandıkları patlatmamız lazım."

'Türkiye'nin Her Meselesinde Aynılar'

Bakan Varank, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Otomobil üretiyorlardı, hani nerede otomobil?" şeklinde soru sorduğunu anımsatarak, "Peki, nerede otomobil, burada Gebze'de. Peki şimdi ağızlarını açabiliyorlar mı? Açamıyorlar. Sadece Türkiye'nin otomobilinde değil Türkiye'nin her meselesinde aynılar. Türkiye'nin yararına ne varsa, bunlar karşı çıktı. Türkiye'ye hangi hizmeti getirmek istediysek, bunlar karşı çıktı." dedi.