Bambaşka Bir Format Geliyor... Survivor 2023 Kadrosu Belli Oldu mu?

Bambaşka Bir Format Geliyor... Survivor 2023 Kadrosu Belli Oldu mu?
Yeni sezonundan ilk tanıtım videosunu yayımlayan Survivor, 2023 kadrosunda kimlerin olacağına dair herkesi meraklandırmayı başardı. Kadrosunda fenomenlerin de olduğu iddia edilen Survivor'da bu yıl ne gibi değişikliklerin yapılacağına...

Yeni sezonundan ilk tanıtım videosunu yayımlayan Survivor, 2023 kadrosunda kimlerin olacağına dair herkesi meraklandırmayı başardı. Kadrosunda fenomenlerin de olduğu iddia edilen Survivor'da bu yıl ne gibi değişikliklerin yapılacağına gelin birlikte göz atalım...

Yeni Sezon, Yeni Format 

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada, yeni sezonda bazı format değişikliklerinin yapılacağı da bildirildi. Yapımcı ve sunucu Ilıcalı, yeni sezonla ilgili şunları söyledi:

Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun.

Fenomenler Survivor 2023'e Katılıyor! 

Formattaki değişiklikler ve Survivor 2023 kadrosuyla ilgili açıklamalar dikkat çekerken, yeni sezonda Arda Kural'ın da yarışmacı olacağı ortaya çıktı. Ilıcalı ekibinin teklif götürdüğü Kural'ın teklifi kabul ettiği ve 'fenomenler' takımında yarışacağı iddia edildi.

Öte yandan henüz kadronun açıklanmadığı Survivor 2023'te sosyal medyada büyük iddialar da var. All Star fenomenler kadrosunda Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Damla Can, Merve Boluğur, Merve Aydın, YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Cellat gibi isimlerin olacağı iddia ediliyor.

Ancak dediğimiz gibi, bunlar sadece birer iddia.

Survivor 2023 Ne Zaman Başlıyor?

Tanıtım filmiyle birlikte heyecanın arttığı Survivor 2023'ün ne zaman başlayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak önceki yıllarda başladığı gibi Mart-Nisan aylarında tekrar başlaması bekleniyor.