Bayram Tosun İş Makineleriyle Aranıyor: 'Kafasını Bedeninden Ayırdık'

Bayram Tosun İş Makineleriyle Aranıyor: 'Kafasını Bedeninden Ayırdık'
Yaklaşık 13 yıl önce Muğla'da kaybolan Bayram Tosun'un, aslında bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Canlı yayında 'kafasını bedeninden ayırıp mağaraya attık' itirafıyla Veysel ve eşi Keziban Turhan, gözaltına alındı.'Didem...

Yaklaşık 13 yıl önce Muğla'da kaybolan Bayram Tosun'un, aslında bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Canlı yayında 'kafasını bedeninden ayırıp mağaraya attık' itirafıyla Veysel ve eşi Keziban Turhan, gözaltına alındı.

'Didem Arslan ile Vazgeçme' programında yaşanan olayda, canlı yayındaki cinayet itirafı sonrası, Bayram Tosunun aslında kaybolmadığı, öldürüldüğü kesinleşti.

Gömüldüğü iddia edilen bölgede de Bayram Tosun'un cesedi köpeklerle birlikte aranmaya başladı.

'Bayram'a Tuzak Kurduk'

Canlı yayında 'eşim bana alkol aldı ve daha sonra Keziban ile birlikte oldum' sözleri, tüm okları Keziban Turhan'a çevirdi.

Keziban ise 'Bayram Tosun'la ilişkim var diye görümcem Hacer'e söyledim ama aslında şaka yaptım. Bayram'a tuzak kurup inşaata çağırdık. İki el ateş edip öldürdük. Cesedi inşaat çukuruna gömüp, kafasını bedeninden ayırıp mağaraya attık' dedi.

İtiraftan sonra Veysel ve Keziban Turhan gözaltına alınırken, bir diğer şüpheli Veysel'in kardeşi Kemal Turhan da yakalandı.