Bayramda Boyner'den İyilik Projelerine Davet

Bayramda Boyner'den İyilik Projelerine Davet
Boyner tarafından yapılan açıklamada, Boyner’in hem mağazaları hem deboyner.com.tr'dan gerçekleştirdiği iyilik projeleri arasında “Askıda İyilik” ve “Çok Kullanımlı Çanta” uygulaması bulunuyor.Boyner mağazaları ve...

Boyner tarafından yapılan açıklamada, Boyner’in hem mağazaları hem de

boyner.com.tr

'dan gerçekleştirdiği iyilik projeleri arasında “Askıda İyilik” ve “Çok Kullanımlı Çanta” uygulaması bulunuyor.

Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de satılan “Askıda İyilik” paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla deprem bölgesine ulaşıyor.

Alt ve üst giyimden oluşan 125 TL değerindeki “Askıda İyilik” paketleri için Boyner de aynı miktarda katkıda bulunuyor. Hazırlanan iyilik paketleri mağazalardan ya da boyner.com.tr’den yapılan alışverişlere eklenebiliyor.

Plastik Kullanımının Azaltılması Adına

Boyner, plastik kullanımının azaltılmasını teşvik etmek amacıyla önceki yıl mağazalarında başlattığı çok kullanımlı çanta uygulamasını sürdürüyor.

Boyner müşterilerine sunduğu bu çok kullanımlı çantalardan kazandığı gelirle TEGV iş birliğinde depremden etkilenen çocukların eğitimine katkı sağlıyor. Boyner aynı zamanda deprem bölgesindeki Mor Yerleşkeler’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini hayata geçirecek.

Kahramanmaraş ve Adıyaman'daki "Mor Yerleşkelerin" bulunduğu çadır kentlerde yaşayan çocuklara ilişkin, alanında uzman mentorlar eşliğinde 23 ve 24 Nisan tarihinde çocuk atölyeleri düzenlenecek.