Bebek Emzirme ve Bakım Kabinleri Konacak

Bebek Emzirme ve Bakım Kabinleri Konacak
Edirne Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın başkanlığında gerçekleşti.

Edirne Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda bebek emzirme ve bakım kabinleri projesinin hayata geçirilmesi için Gürkan'a Sosyal Bağış Sözleşmesi yapılması için imza yetkisi verildi. Kabinler öncelikle Saraçlar, Gölet ve Selimiye Camii çevresine konacak.

Bebek emzirme ve bakım kabinleri projesiyle ilgili bilgi veren Gürkan: "Vatandaşlardan bu anlamda talep geliyor. Arkadaşlarım araştırdılar. Hemen hemen bütün şehirlerde bu işle ilgili bir vakıf var. Bu vakıf kabinleri ücretsiz olarak getiriyor. Sadece kabinin dışında bir billboard alanı bazı yerlerde de bankamatik alanı var. Bu işi yapan vakıfla bir sözleşme yapılıyor. Bütün partilerden bu vakıfla sözleşme yapan belediyeler var.  Biz de bebek emzirme kabinlerinden koymak istediğimizi söyledik. Bununla ilgili bir sözleşme yapılacak." dedi. Edirne Jet Haber

[irp posts="12165" name="Merhum Muhtarın İsmi Sokağa Verilecek"]

[irp posts="12161" name="Binlerce Edirneli 'Edirne Sofrası'nda Oruç Açacak"]