Belediyeden Yılbaşında Çifte Konser

Belediyeden Yılbaşında Çifte Konser
Kentin farklı iki noktasında yılbaşı konseri düzenlenecek.

Edirne Belediyesi, Saraçlar Caddesi ve Barış Parkı'nda yılbaşı konseri düzenleyecek. Konserler 31 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 20.30'da başlayacak.

Yılbaşı konseri kapsamında Saraçlar Caddesi'nde saat 20.30'da Dj Anıl Nacarel ile başlayacak olan konser, 21.15'te Onur Kurt ve Orkestrası, 22.45'te Ar Müzik Orkestrası ile devam edecek.

Suni Gölet olarak da bilinen Barış Parkı'nda saat 20.30'da Dj Erdem Yeşilimsi ile başlayacak olan konser, 21.15'te Şahin Cevizli ve Orkestrası, 22.45'te Simay Keser ve Orkestrası ile devam edecek.

"2019 BİZİM YILIMIZ OLSUN"

Edirne halkına alternatif bir yılbaşı akşamı sunmak istediklerini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni yıl için iyi dileklerde bulundu. 2019'un sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Gürkan, Edirnelileri kentin iki farklı noktasında düzenlenecek olan konserlere davet etti.

Gürkan, mesajında: "2019 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Yepyeni umutları yeşerttiğimiz, baharın güzel kokularını yine hep birlikte karşılayabileceğimiz, baharın tüm renklerini yine özgürce yaşayabileceğimiz bir yıl olsun. 2019'da bu güzel ve güzide kent Edirne'de yüzyıllardır yaşattığımız birlik ve beraberlik, yüreğimizde biriktirdiğimiz sonsuz sevgi önce tüm yurdu, sonra da tüm dünyayı sarsın. 2019 bizim yılımız olsun. Sevginin, barışın ve özgürlüğün yılı olsun." dedi.