Beykent'te Mezuniyet Coşkusu

Beykent'te Mezuniyet Coşkusu
Uluslararası programlarla iş birliği yaparak dünya eğitim ailesinin bir parçası olmayı hedefleyen ve bunu uygulayan Edirne Beykent Okulları, 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenini Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı...

Uluslararası programlarla iş birliği yaparak dünya eğitim ailesinin bir parçası olmayı hedefleyen ve bunu uygulayan Edirne Beykent Okulları, 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenini Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Salonu’nda düzenlendi.

Mezun olacak öğrencilerin takdimiyle başlayan mezuniyet töreninde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Beykent Okullarının on üç yıllık öğrencisi İpek ŞENEL’in velisi Hülya ŞENEL duygusal bir konuşma yaptı.

Beykent Okulları Kurucu Temsilcisi Fatma GÜNAL, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret MERTER ve Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem GEGEOĞLU’nun katıldığı program, Özel Edirne Beykent Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Bahattin EREL ve Özel Edirne Beykent İlk ve Orta Okul Müdürü Özkan BİRER’in öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik yaptığı konuşmalar ile devam etti.

Daha sonra Edirne Beykent Okulları okul birincilerinin takdimi yapıldı.

Program, sosyal ve sportif etkinliklerin sembolü olan flama ve akademik başarının sembolü olan meşale devir teslim töreni ile devam etti.

Ardından mezun olan öğrencilere aileleri ve öğretmenleri eşliğinde resimlerinin bulunduğu kristaller verildi.

'Beykent Mezuniyet Andı'nın okunması ile havaya atılan keplerle program sona erdi.

beykent mezuniyet 2