Beykent'te Mezuniyet Coşkusu

Beykent'te Mezuniyet Coşkusu
Özel Edirne Beykent Koleji ve Fen Lisesi 2017-2018 öğretim yılı mezunları, 27 Mayıs 2018 Pazar günü Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Salonu’nda düzenlenen törenle diplomalarını aldı.Kurucu Temsilcisi Fatma Günal,...

Özel Edirne Beykent Koleji ve Fen Lisesi 2017-2018 öğretim yılı mezunları, 27 Mayıs 2018 Pazar günü Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Salonu’nda düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Kurucu Temsilcisi Fatma Günal, Okul Müdürleri Bahattin Erel ve Taylan Kızılyaprak ile tüm öğretmenlerin ve velilerin katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Beykent Okullarının on dört yıllık öğrencisi Aşkın Arsen Yürük’ün velisi Gülferi Yürük’ün konuşmasıyla devam eden programda Özel Edirne Beykent Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Bahattin Erel; öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik bir konuşma yaptı.

Programda bayrak, flama ve meşale devir teslim törenleri yapıldı. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından Özel Edirne Beykent Fen Lisesi okul birincisinin Arda Hüseyin Özalp ve Özel Edirne Beykent Koleji birincisinin İlke Su Yayak olduğu açıklandı. Okul birincileri konuşmalarını yaptılar ve okul kütüğüne isimlerini çaktılar.

Mezun olan öğrencilerin “Beykent Mezuniyet Andı”nı okuması ve ardından keplerini havaya atmaları ile mezuniyet coşkusu doruk noktasına ulaştı. Edirne Jet Haber