Beylikdüzü'nde Bir Otoparkta Site Sakinlerini Dehşete Düşüren Olay! Gündüz Vakti Buldular

Beylikdüzü'nde Bir Otoparkta Site Sakinlerini Dehşete Düşüren Olay! Gündüz Vakti Buldular
İstanbul Beylikdüzü'nde, Kavaklı Mahallesi Muhammed Cinnah Sokağı'nda bir apartman sitesinin yöneticisi olduğu belirlenen T.A., otoparktaki aracında hareketsiz halde bulundu. Durumu gören site sakinleri, panelvan araçtaki site sahibinin...

İstanbul Beylikdüzü'nde, Kavaklı Mahallesi Muhammed Cinnah Sokağı'nda bir apartman sitesinin yöneticisi olduğu belirlenen T.A., otoparktaki aracında hareketsiz halde bulundu. Durumu gören site sakinleri, panelvan araçtaki site sahibinin durumunu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Konuma gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde, T.A.'nın başından silahla vurulduğunu ve vatandaşın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Panelvan araçta yapılan kontrollerde ruhsatsız bir tabanca bulundu. T.A.'nin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili bir soruşturma başlattı.

İntihar mı Cinayet mi?

Olayla ilgili polis soruşturmasını sürdürürken, site sakinleri olayın hem cinayet hem de intihar olabileceğini düşünüyor. Ancak olayla ilgili herhangi bir bilgi şimdilik yok.