BİL Koleji Edirne'de

BİL Koleji Edirne'de
BiL Koleji Edirne'de anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve fen lisesi kademelerinde eğitim-öğretim hizmetleri sunmak amacıyla eğitim kampüsü inşasına başladı.

2017 yılı Ağustos ayında imzalanan protokol ile İstanbul Aydın Üniversitesi BiL Kolejleri Edirne'de anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve fen lisesi kademelerinde eğitim-öğretim hizmetleri sunmak amacıyla eğitim kampüsü inşasına başladı.

Edirne BiL Koleji kampüsü, pedagojik mimari esas alınarak güvenli, sağlıklı okul projesi kapsamında 50 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Mevcut kapalı alan içerisinde 52 derslik, 8 laboratuvar, 900 kişilik konferans salonu, yarı olimpik havuz, açık ve kapalı spor alanları, uygulama atölyeleri ile 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine hazırlanıyor. Genel Müdürlük, eğitim kampüsünün Edirne eğitim-öğretim hayatına İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği çatısı altında önemli katma değer sağlayacağını, öte yandan istihdama da katkılar sunacağını ve uygulama alanları ile şehrimizle bütünleşen bir kampüs olacağını düşünüyor. Edirne Jet Haber