Bir Şiddet Vakası Daha! Doktoru Döven Hasta Yakını Tutuklandı

Bir Şiddet Vakası Daha! Doktoru Döven Hasta Yakını Tutuklandı
Anadolu Ajansı'nın haberine göre annesi Yüksel Y'yi Erbaa Devlet Hastanesi'ndeki dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Ergin'e muayene ettirmek isteyen Cafer Y, randevusu bulunmaması nedeniyle öfkelendi.Olumsuz cevaptan sonra hastaneden...

Anadolu Ajansı'nın haberine göre annesi Yüksel Y'yi Erbaa Devlet Hastanesi'ndeki dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Ergin'e muayene ettirmek isteyen Cafer Y, randevusu bulunmaması nedeniyle öfkelendi.

Olumsuz cevaptan sonra hastaneden ayrılan Cafer ve Yüksel Y tekrar döndü. Yine randevusu olmadan muayene edilemeyeceği söylenince Cafer Y, doktor Ergin'i darp etti. Hastaneden darp raporu alan Ergin ise zanlıdan şikayetçi oldu. Şikayetin ardından harekete geçen polis ekipleri, Cafer Y'yi göz altına aldı.

'Boğazımı Sıktı, Yüzüme Vurdu'

Olayı anlatan doktor Ergin, hastayı randevusuz alamayacaklarını ve öğle arası olduğu için beklememelerini söylediğini aktardı. Bunun üzerine sinirlenen Cafer Y, Ergin'in anlattıklarına göre önce yüzüne vurmuş, daha sonra da poliklinikten dışarı atarak doktorun boğazını sıkmış. Bunun üzerine ise hastanedeki diğer çalışanlar müdahale ederek doktor Ergin'i kurtarmışlar.

Zanlı Tutuklandı 

Güvenlik kameralarının her saniyesini kaydettiği olaydan sonra doktor Ergin, darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu. Gerçekleşen olayla ilgili devreye giren Erbaa Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheliyi gözaltına aldı. Sevk edilen Sulh Ceza Mahkemesi'nde ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.