Bostancı Festival Daveti İçin Mecliste

Bostancı Festival Daveti İçin Mecliste
Enez Belediye Başkanı AK Partili Abdullah Bostancı, bu yıl 24'üncüsü düzenlenecek olan Enez Av ve Balık Festivali için davet ziyaretlerine başladı. İlk olarak Edirne Valiliğini ziyaret ederek Edirne Valisi Günay Özdemir’i...

Enez Belediye Başkanı AK Partili Abdullah Bostancı, bu yıl 24'üncüsü düzenlenecek olan Enez Av ve Balık Festivali için davet ziyaretlerine başladı. İlk olarak Edirne Valiliğini ziyaret ederek Edirne Valisi Günay Özdemir’i davet eden Bostancı ardından AK Parti İl Başkanı Nesim İba’yı ziyaret ederek festivale davet etti.

[irp posts="12442" name="24. Enez Av ve Balık Festivali Programı Belli Oldu"]

Davet ziyaretlerine Ankara’da devam eden Bostancı,  AK Parti Genel Merkezinde, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ve tüm genel başkan yardımcılarını festivale davet etti.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ı TBMM’deki makam odasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Bostancı, Aksal’ı festivale davet etti.

Bostancı, Meclis ziyaretinde önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Şentop, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile görüşerek festivale davet etti. Edirne Jet Haber