Bu Hafta Dizilerin Yeni Bölümleri Var Mı? Diziler Ne Zaman Başlayacak Merak Ediliyor!

Bu Hafta Dizilerin Yeni Bölümleri Var Mı? Diziler Ne Zaman Başlayacak Merak Ediliyor!
Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 11 ili derinden etkilerken, depremin ardından televizyon kanalları deprem özel yayınlarına geçtiler ve dizi, yarışma programı yayınlamaya ara verildiler. Bu kapsamda, televizyon dizilerinin...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 11 ili derinden etkilerken, depremin ardından televizyon kanalları deprem özel yayınlarına geçtiler ve dizi, yarışma programı yayınlamaya ara verildiler. Bu kapsamda, televizyon dizilerinin ve yarışma programlarının ne zaman başlayacağı ile ilgili araştırma yapılıyor.

Diziler Ne Zaman Başlayacak 2023?

Televizyon kanalları, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından dizi yayınlamaya ara verildiler. 20 Şubat tarihi itibariyle televizyon kanalların dizi yayınlarına başlaması bekleniyor.

Yarışma Programların Başlayacak Mı?

Televizyon dizileri gibi yarışma programlarının da 20 Şubat tarihinden itibaren ekranlara gelmesi bekleniyor.

Deprem Son Durum

AFAD, deprem ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. AFAD, deprem nedeniyle 41.020 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada ''Alınan son bilgilere göre Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde toplam 41.020 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.'' denildi.