Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji'den Sıcaklık Uyarısı Geldi

Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji'den Sıcaklık Uyarısı Geldi
Mevsim normallerinde görülen hava sıcaklıklarının kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerine çıkması bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son güncel...

Mevsim normallerinde görülen hava sıcaklıklarının kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerine çıkması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son güncel tahminlere göre Türkiye genelinin çok ve parçalı bulutlu, Marmara’nın doğusu, Ege, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Kırklareli kıyıları, Çanakkale’nin iç kesimleri, Balıkesir, Antalya’nın doğu kıyıları, Van'nın batısı, Nevşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Adana, Hatay, Osmaniye, Bitlis, Batman, Siirt çevreleri ve Diyarbakır'ın doğusunun aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerine çıkacağı öngörülüyor.

Sıcaklığın Ankara, İstanbul ve Samsun'da 14, Antalya ve İzmir'de 20, Diyarbakır'da 13 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.