Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak? Meteoroloji 3 Şubat Uyarısını Yayımladı

Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak? Meteoroloji 3 Şubat Uyarısını Yayımladı
Meteoroloji tarafından yayımlanan 3 Şubat hava durumu raporu dikkat çekti.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son tahminlere göre: Türkiye'nin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Akdeniz,...

Meteoroloji tarafından yayımlanan 3 Şubat hava durumu raporu dikkat çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son tahminlere göre: Türkiye'nin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Akdeniz, Orta ve Batı Karadeniz, Ege,İç Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Kırıkkale, Giresun, Kırşehir, Yozgat, Iğdır, Van, Hakkari ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.

Marmara'nın kuzeydoğusu, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Orta Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; gece saatlerinden sonra Hatay çevreleri ile Mersin ve Adana'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayıyla beraber yer yer pus ve sis görüleceği öngörülüyor.

Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı

Yağışların gece saatlerinden itibaren Mersin ve Adana'nın kıyı kesimleri ile Hatay çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, sel, su baskını gibi yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği hatırlatıldı.