Büyük Müjde Duyuruldu! Toplu Ulaşım O Tarihte Ücretsiz Olacak

Büyük Müjde Duyuruldu! Toplu Ulaşım O Tarihte Ücretsiz Olacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere özel yapılacakları duyurdu. İBB, öğretmenlere ücretsiz ulaşım sağlayacak, belediyeye bağlı kitapçılarda ise indirim yapılacak."İstanbulkart...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere özel yapılacakları duyurdu. İBB, öğretmenlere ücretsiz ulaşım sağlayacak, belediyeye bağlı kitapçılarda ise indirim yapılacak.

"İstanbulkart Mobil'de Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan tüm öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde gün boyunca otobüs, Marmaray, metrobüs, şehir hatları ve metroda ücretsiz seyahat edebilecek.

Yapılan açıklamada, 24 Kasım’da öğretmenler şehir hatları, marmaray, otobüs, metro ve metrobüste QR kodla ödeme yaptıkları durumunda, geçiş ücretleri dijital öğretmen kartlarına iade edilecek. Ücretsiz geçişte herhangi bir limit de bulunmayacak.

Yüzde 25 İndirim

Ayrıca, öğretmenlere “İstanbul Kitapçısı” şubelerinde Öğretmenler Günü’ne özel 21-27 Kasım tarihleri arasında seçili kitaplarda yüzde 25 indirim yapılacak.

Müzelerde İndirim

Öte yandan Panorama 1453 Tarih Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk, Şerefiye Sarnıcı gibi müzelerde de 21-27 Kasım arasında öğretmen ve birinci derece yakınları için indirim yapılacak.

Darülaceze’de öğretmenlik yapan çalışanlara ve önceden öğretmenlik yapmış Darülaceze sakinlerine canlı müzik eşliğinde özel bir kutlama yapılacak.