Çalıştığı Fırında Kedi Yakan Caniye Önce 3 Yıl Hapis Sonra Tahliye!

Çalıştığı Fırında Kedi Yakan Caniye Önce 3 Yıl Hapis Sonra Tahliye!
Malatya'da B.B. isimli sanık, çalıştığı iş yerindeki fırında, sahipsiz bir kediyi yakarak öldürdü. Kentteki ekmek fırınında çalışan şahsın vahşeti, güvenlik kamerasını izleyen iş yeri sahibinin şikayetiyle ortaya çıktı.Gözaltına...

Malatya'da B.B. isimli sanık, çalıştığı iş yerindeki fırında, sahipsiz bir kediyi yakarak öldürdü. Kentteki ekmek fırınında çalışan şahsın vahşeti, güvenlik kamerasını izleyen iş yeri sahibinin şikayetiyle ortaya çıktı.

Gözaltına alınan B.B. 'Hayvanları Koruma Kanun'una muhalefet' suçundan tutulandı.

3 Yıl Hapis Cezası 

Malatya'da sahipsiz kediyi yakan B.B., 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmasında, bir ev hayvanını ya da evcil hayvanı kasten öldürme suçundan 6 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılandı. 3 yıl hapis cezasına çarptırılan B.B, duruşmaya cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi aracılığıyla katıldı.

Söz konusu duruşmada Malatya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Yetkilileri de vardı.

'Psikolojik Tedavi Görmeliyim'

Savunmasında çok pişman olduğunu, psikolojik destek ve tedavi görmek istediğini söyleyen sanık, bir daha böyle bir suç işlemeyeceğini belirtti. Hakim ise sanığın cezaya ehliyetinin tam olduğunu gösteren tıbbi raporu okudu. Daha sonra ise tahliye etti.