CHP Edirne 'Adalet Mitingi'ne Gidiyor

CHP Edirne 'Adalet Mitingi'ne Gidiyor
CHP Edirne İl Örgütü, pazar günü yapılacak olan 'Adalet Mitingi'ne gidiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Örgütü, pazar günü yapılacak olan 'Adalet Mitingi'ne gidiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Haziran günü Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü', İstanbul Maltepe’de yapılacak olan mitingle sona eriyor.

Maltepe’de Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile yapılacak olan 'Adalet Mitingi'ne partili olsun olmasın adalet arayan herkesin davetli olduğunu söyleyen CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı: "Edirne Merkez ve ilçelerden pazar sabahı hareket ederek saat 18.00'de yapılacak olan adalet mitinginde Edirne İl Örgütü olarak kalabalık katılımla orada olacağız. Haksızlığa uğrayan, 'adalet arıyorum', 'adalet istiyorum' diyen herkes ilçe başkanlıklarımızı arayarak adını yazdırabilirler. Daha önce de genel başkanımızın yanında yer alarak yürüyüşün 15. gününde adalet yürüyüşüne belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, milletvekillerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız, partililerimiz, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleriyle katılmıştık. Edirne örgütü olarak çok ilgi gördük. Bu kez daha kalabalık olarak mitinge gidiyoruz." dedi.

İL BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILACAK

9 Temmuzda yapılacak olan mitingden sonra Kılıçdaroğlu, 81 ilin il başkanı ile 10 Temmuz'da Maltepe'de il başkanları ile bir araya gelecek. EJH