CHP Edirne Vekil Adayı Baran Yazgan Sahada!

CHP Edirne Vekil Adayı Baran Yazgan Sahada!
CHP Edirne milletvekili adayı Baran Yazgan, seçim çalışmaları kapsamında Keşan ilçesinde ziyaretlerine devam etti. Keşan için birçok plan ve projesi olduğunu belirten Yazgan, Enez-Keşan Karayolu ve Hamzadere Barajı'nın inşasını...

CHP Edirne milletvekili adayı Baran Yazgan, seçim çalışmaları kapsamında Keşan ilçesinde ziyaretlerine devam etti. Keşan için birçok plan ve projesi olduğunu belirten Yazgan, Enez-Keşan Karayolu ve Hamzadere Barajı'nın inşasını ivedilikle tamamlayacaklarını söyledi.

Vekil adayı Baran Yazgan, Edirne halkının takdirini kazanarak ilçe ilçe dolaşarak esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Keşan ilçesine giden Yazgan, bir dizi kurum ve kuruluş ziyaretinde bulundu. İlçe örgütüyle birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde vekil adayı Yazgan, halkın ve esnafın anlattığı sorunları dinledi, dertleşti.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Sapçı ile de görüşen Yazgan, iş dünyasındaki sorunlara ilişkin istişarelerde bulunarak vaatlerini açıkladı. Enez-Keşan Karayolu'nun en önemli sorun olduğunu belirten Yazgan, mevcut yolu en kısa sürede insanı şartlarda kazaların olmayacağı ve kolay ulaşım sağlanacak hale getireceklerini söyledi. İş dünyasının sorunlarını bildiğini belirten Yazgan, "Dertlerinizi biliyorum. İktidarımız döneminde iş insanları, esnafın, üreticilerin sırtından vergi yükünü kaldıracağız." dedi.

Ayrıca, Hamzadere Barajı'nın tamamlanması için de en hızlı şekilde çalışacaklarının sözünü veren Yazgan, kendi seçim sahasında sorunları hızlıca tespit edip sorunu kökünden halleden bir vekil olacağını vurguladı.