CHP-Kızılay Ortak Kan Bağış Kampanyası

CHP-Kızılay Ortak Kan Bağış Kampanyası
CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı, Kızılay ile ortak kan bağışı kampanyası gerçekleştirecek.

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı, 2 Mart 2018 Cuma günü Kızılay ile ortak kan bağışı kampanyası gerçekleştirecek.

2 Mart 2018 Cuma günü 10.30 ile 18.30 saatleri arasında CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek olan kan bağış kampanyasıyla ilgili açıklama yapan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Ediz Ün: "Hepimizin bildiği gibi kan, üretilemeyen yegane değerdir. Kızılay bu anlamda ülkemizdeki kan ihtiyacıyla alakalı her daim hazır bir şekilde görev yapmakta, halkımızın kan ihtiyacını karşılamaktadır. Bu sebeple Kızılay, hepimiz için ortak bir değerdir. Tüm halkımız Kızılay'ın kampanyalarına katılmalıdır." dedi.

Türkiye'nin son günlerce zorlu bir süreçten geçmekte olduğunu belirten Ün: "Afrin'de terör örgütlerinin temizlenmesi adına yürütülen operasyonlarda kahraman ordumuz ülkemizin birlik beraberliği ve bölünmez bütünlüğü için operasyonlara katılmaktadır. Bizler de halk olarak her zaman kahraman ordumuzun ve tüm güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek zorundayız. Oluşabilecek kan ihtiyacı için her zaman Kızılay2ın yanında olmalıyız." şeklinde konuştu.

"YARDIMSEVERLİK EDİRNE HALKININ KANINDA VAR"

Ün sözlerine şöyle devam etti: "Edirne halkının yardımseverliğinin kanından geldiğini bildiğimiz için CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı olarak bu kan bağışı kampanyasını düzenledik. CHP olarak her zaman halkımızın ve güvenlik güçlerinin yanındayız. Askerimiz, polisimiz Afrin’de ülkemizin birlik beraberliği ve bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken bizlerde bu kampanya ile onlara yardımcı olmak istedik. 2 Mart 2018 Cuma günü Kervansaray arkasında bulunan CHP Merkez İlçe binamızda Kızılay ile ortak düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamıza davet ediyoruz."

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlara ulaşımları için araç tahsis edileceği belirtildi. Ediz Ün: "İrtibat telefonumuz 0284 213 78 89'a ulaşan tüm halkımız araçlarımızla evinden alınıp evine bırakılacaktır." dedi. Edirne Jet Haber