CHP'den Bostancı'ya Hodri Meydan

CHP'den Bostancı'ya Hodri Meydan
CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, yaptığı açıklamada Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı'nın 4 yıllık zaman zarfında Enez'e başarılı hizmetler veremediğini belirterek, Enez'in 4 yılının boşa gittiğini söyledi. 

CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, yaptığı açıklamada Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı'nın 4 yıllık zaman zarfında Enez'e başarılı hizmetler veremediğini belirterek, Enez'in 4 yılının boşa gittiğini söyledi.

Siyasi partilerin ve içinden seçilen milletvekillerinin, belediye başkanlarının halkına hizmet için var olduğunu söyleyen CHP Enez İlçe Başkan Vedat Avcu, son seçimlerde belediye başkanı olan Abdullah Bostancı'nın geçen 4 yıl zaman zarfında Enez'e başarılı hizmetler veremediğini söyledi. Enez'in 4 yılının boşa gittiğini söyleyen Avcu: "Enez'in ufkunu değiştirecek, vizyon yaratacak tek bir projesi olmamıştır. Siyasi ahlak gereği seçilmişlere bugüne kadar geçen dört yıl boyunca saygı gösterdim, fırsat ve şans tanıdım. Ama artık yeter. 'Kral çıplak' demenin zamanı gelmiştir." şeklinde konuştu.

"Seçilmişlerin başarıları, halkına açıkladıkları seçim bildirgelerindeki vaatlerinin ne kadarını yerine getirdikleriyle ölçülür." diyen Avcu, Bostancı'nın 2014 yılı bildirgesinde ve konuşmalarında Enez halkına vaat ettiklerini yerine getirmediğini söyledi. Avcu: "Sayın Bostancı , 2014 yılı bildirgesinde ve konuşmalarında Enez halkına; merkez ve sahilde yeni pazar yeri, yeni belediye hizmet binası, Topbaş Parkı, sahil arıtma ünitesi derin deşarj kanalı, yat limanı ve gümrük, yüksek okul, sokak hayvanları barınağı, müze, göllerin ıslahı, kreş ve bakım evi, Enez çöplüğü ıslahı, Toki konutları ile merkez arasında yürüyüş yolu ve otobüs seferleri, sahildeki büyükbaş hayvanların villalar arasında dolaşımının engellenmesi, Trapez mevki imar planları revizyonu, banka ve jandarma binalarının başka alanlara taşınarak Enez meydan düzenlemesi, sahil kum ve çöp temizliği, balıkçılık kooperatifinin güçlendirilmesi, Enez'e yeni fabrikaların gelmesinin sağlanması gibi birçok vaatte bulunmuştu. Bunların hiçbiri yapılmadı. Hiçbirini yapmadı. Diğer ilçeler yol alırken Enez yerinde saydı ve dört senesi boşa harcandı. Bu kapsamda basın önünde Sayın Bostancı ile konuyu tartışmaya CHP Enez Örgütü ve belediye meclis grubu olarak hazırız. Hodri meydan diyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, 8 Aralık 2017 Cuma günü saat 11.00'de belediye düğün salonunda yapacakları CHP Enez İlçe Kongresine tüm halkı davet etti. Edirne Jet Haber