CHP'nin Kuruluşunun 94'üncü Yılı Kutlanacak

CHP'nin Kuruluşunun 94'üncü Yılı Kutlanacak
CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, partilerinin 94'üncü kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutlayacaklarını söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, partilerinin 94'üncü kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutlayacaklarını söyledi.

Pekcanlı: "Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir' diyerek temellerini attığı partimizin 94. kuruluş yıl dönümünü bu yıl coşku ile kutlayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bu güne Atatürk ilke ve devrimlerinin, cumhuriyetin, özgürlüklerin, demokrasinin, emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olmuştur. Ülkemizde emperyalist düzenin ve saray zihniyetinin yıkamadığı tek kale Cumhuriyet Halk Partisidir. Türkiye Cumhuriyetini ve Demokrasiyi kuran parti olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefimizde, aydınlık geleceği düşleyen halkımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Yapılan açıklamaya göre; Edirne İl Örgütü'nün gerçekleştireceği 94. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında 9 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 11.00'de Atatürk Anıtına çelenk sunulacak. Aynı gün saat 20.00'de Buzhane Davet Bahçesi'nde partililer ve CHP'ye gönül verenlerle kutlama yemeği yapılacak. EJH