Cumhuriyet Konserine Yağmur Engel Olamadı

Cumhuriyet Konserine Yağmur Engel Olamadı
Edirne'de Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen konsere yağmur engel olamadı.

Edirne'de Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen konsere yağmur engel olamadı. Trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen konsere çok sayıda Edirneli katıldı.

Edirne Belediyesi tarafından 28 Ekim 2017 Cumartesi akşamı Saraçlar Caddesi'nde 'Cumhuriyet Konseri' düzenlendi. Edip Akbayram ve Hüseyin Turan'ın sahne aldığı konserde etkili olan sağanak yağış, Edirnelilerin Cumhuriyet coşkusuna engel olamadı. Edirneliler, belediyenin dağıttığı yağmurlukları giyerek sanatçıların şarkılarına eşlik etti. Sağanak yağışa rağmen kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür eden Edip Akbayram, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Edip Akbayram'dan sonra Hüseyin Turan sahne aldı.

"CUMHURİYET, EN ÇOK KADIN VE KIZLARIMIZIN ZAFERİDİR"

Eşi Esra Gürkan ile birlikte sahneye çıkan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Edip Akbayram'a ve Hüseyin Turan'a teşekkür eden Gürkan, Atatürk'ün Türk milletine en büyük armağanının Cumhuriyet olduğunu belirterek: "Cumhuriyet sadece bir rejimin, bir sistemin adı değildir. Cumhuriyet, gariban bir ailenin çocuğunun bu ülkenin en büyük sanatçılarından biri olmasıdır. Cumhuriyet, gariban bir çiftçi çocuğunun belediye başkanı olması, doktor olması, öğretmen olmasıdır. Cumhuriyet en çok kadın ve kızlarımızın zaferidir, en çok da onlara lazımdır." dedi. EJH