Daha İkinci Günden Kavga ve Skandallar! 13 Aralık 2022 Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde Neler Oldu

Daha İkinci Günden Kavga ve Skandallar! 13 Aralık 2022 Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde Neler Oldu
Daha dün ilk kez tanışan yarışmacılar, bugün kavga etmeye başladılar.Youtube üzerinden yayına başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, gündemdeki yerini korudu. Dün ilk bölümü yayımlanan yarışma programında yarışmacılar...

Daha dün ilk kez tanışan yarışmacılar, bugün kavga etmeye başladılar.

Youtube üzerinden yayına başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, gündemdeki yerini korudu. Dün ilk bölümü yayımlanan yarışma programında yarışmacılar tanıtılmış bir de romantik bir yemek yenilmişti.

Çakal Dövmeli Aybüke'ye Sert Çıkış

Bir bir damat adaylarının gelinler evine gelip kızları tanımaya çalıştığı dakikalarda, Sedat ile Aybüke arasındaki gerilim tırmandı.

Sedat, Aybüke'ye boynuna çakal dövmesi yaptırdığı için saygı duymadığını söyledi. Öykü Serter ve diğer gelin adaylarından da sert tepkiler alan Sedat, daha sonra üslubu için özür diledi, ancak saygı duymama konusunda bir şey yapamayacağını söyledi.

Oylamanın Yıldızı Serdar Şeydanur'la Romantik Yemek Yedi 

Dün bir oylama yapan kızlar evi, erkekler evinde en çok beğendikleri adayı seçtiler. En beğenilen aday ise Serdar seçildi ve istediği gelin adayını romantik bir yemeğe çıkarmaya hak kazandı. Serdar ise seçimini Şeydanur'dan yana yaptı.

Birlikte romantik bir yemek yiyen Şeydanur ve Serdar'dan sonra ilk bölüm son bulmuştu.

'Böyle Dudağı Olan Biriyle Birlikte Olmam'

Öte yandan erkekler evi, Cansel'in dudaklarını eleştirdi. Oğulcan'ı beğendiğini söyleyen Cansel, Oğulcan'ın 'böyle dudakları olan bir kızla sevgili de olmam yani' yorumunu yaptı. Aynı zamanda daha önce de 'parası olmayan kocayı ne yapayım annemin evine mi götüreyim' demesi, yine Oğulcan'da büyük soru işaretlerine neden oldu.

Yaren Sürekli Paradan Bahsediyor

Programın ikinci bölümünün fragmanında da görüldüğü üzere Yaren isimli yarışmacı, geçirdiği estetik ameliyatlardan ve bunların maliyetinden bolca bahsetti. Ayrıca, parası olan bir damat adayı aradığını, aslında özünde iyi bir insan olduğunu ve tanınmaya değer olduğunu söyledi.

Programda sürekli paradan bahsetmesini eleştirenlere ise 'neden bir sorun' diyen Yaren, geçmişte yaşadığı zorluklardan bahsetti. Bu yüzden paraya önem verdiğini söyledi.

Aybüke ile Yaş Kavgası 

Öte yandan ikinci bölümde dikkat çeken bir başka kavga ise Aybüke üzerinden yaşandı. Üslubunu beğenmedikleri gerekçesiyle Aybüke ile tartışan kızlar evi, yaşı gereği saygılı olması gerektiğini söylediler. Aybüke ise 'ben cahil değilim, üniversite okuyorum' diyerek, üslubunun doğru olduğunu savundu. Daha sonra da 'ablalarım sizden özür dilerim' diye kinayeli bir cevap verdi.

Zeyd ve Erol Birbirine Girdi!

Daha sonra erkekler evinde yaşanan bir kavga ise gündeme bomba gibi düştü. Zeyd ve Erol'un birbirine girmesi, üzerine heyecan iyice arttı. Erol'un 'senin bir duruşun yok' demesi üzerine Zeyd, 'sana nargile kafeden randevu alayım' diyerek alay etmesi ipleri iyice kopardı.