Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak! Başvurular Başladı

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak! Başvurular Başladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü ihtiyaç oluşması durumunda personel alımı yapmaya devam ediyor. Kurum tarafından yapılan son açıklamada, sözleşmesi personel alınacağı belirtildi. Personel...

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü ihtiyaç oluşması durumunda personel alımı yapmaya devam ediyor. Kurum tarafından yapılan son açıklamada, sözleşmesi personel alınacağı belirtildi. Personel alımı için ilan yayınlanması ve başvuruların başlaması ile birlikte, detaylar pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

Darphane ve Damga Matbaası Personel Alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, 30 sözleşmeli personel alımı yapacağına dair ilan yayınladı. Açılan ilana başvuru yapmak isteyen kişilerin, KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor.

Darphane ve Damga Matbaası İş Başvurusu

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından açılan iş ilanına, 7 Kasım itibariyle başvuru yapılabilecek ve 16 Kasım'da başvurular sona erecek. Söz konusu ilana

Darphane ve Damga Matbaası Personel Alımı Şartları

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün yapacağı işçi alımı için çeşitli şartlar bulunuyor. Müdürlük tarafından yapılan açıklamaya göre, başvuru yapacak kişilerde aranan kriterler şu şekilde: