Defne Samyeli Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki! Binlerce Kişi Beğeni Yağmuruna Tuttu

Defne Samyeli Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki! Binlerce Kişi Beğeni Yağmuruna Tuttu
Oyunculuk, sunuculuk, spikerlik, şarkıcılık ve gazetecilik gibi alanlarda başarılı işlere imza atan Defne Samyeli, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Fit duruşu, genç görünümü ve iddialı pozları...

Oyunculuk, sunuculuk, spikerlik, şarkıcılık ve gazetecilik gibi alanlarda başarılı işlere imza atan Defne Samyeli, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Fit duruşu, genç görünümü ve iddialı pozları ile sosyal medyayı sallayan Samyeli, paylaşımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı, son paylaşımıyla bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu.

Defne Samyeli'den Yeni Paylaşım

Defne Samyeli, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da 800 bini aşkın takipçisi olan güzel sanatçı, son paylaşımıyla takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Siyah elbise ile göz kamaştıran başarılı isim, binlerce beğeni ve sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı.

Defne Samyeli Ekranlara Döndü

Sosyal medya paylaşımlarıyla kasıp kavuran Defne Samyeli, ekranlara dönüş yaptı. Bu kapsamda, başarılı oyuncu Atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak diziyle seyircilerin karşısına çıkacak. Defne Samyeli, Aldatmak dizisinde Elmas karakterine hayat verecek. Aldatmak dizisi, her hafta perşembe günü saat 20.00'de Atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.