'Demokrat'lar 7-0 Kazandı

'Demokrat'lar 7-0 Kazandı
Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesinde çarşaf liste olarak gerçekleştirilen seçimlerde, mavi listeyle seçime katılan 'Trakya Demokrat Makina Mühendisleri', seçimi 7-0 kazandı.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesinin 12'nci genel kurulunda gerçekleştirilen çarşaf liste olarak gerçekleştirilen seçimlerde mavi listeden seçime katılan Trakya Demokrat Makina Mühendisleri grubu seçim sonucunda yönetim kurulu asıl ve yedek listesini 7-0 kazandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası (MMO) Edirne Şubesinde 13-14 ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen 12'nci genel kurulda mavi, beyaz ve sarı liste yarıştı. Seçimlere "Trakya Demokrat Makina Mühendisleri" olarak katılan mavi listenin yönetim kurulu asil üye adayları arasında Kerim Burak Tünay, İbrahim Erhan Yönel, Aziz Avukatoğlu, Fatih Çimen, Emrah Gürdal, Emre Gelir ve Murat Muranlı yer aldı.

Mevut başkan Mehmet Efe'nin yer aldığı beyaz listede yönetim kurulu asil üye adayları Kenan Karaçavuş, Haluk Gazioğlu, Tanju Şapçı, Kaan Özel, Mehmet Ceviz ve Mehmet Tufan idi.

Seçimlere Tekirdağ'dan "Trakya Genç Makina Mühendisleri" olarak katılan sarı listenin yönetim kurulu asil üye adayları ise Engin Tekin, Gamze Özkaragöz, Nilüfer Yalaz İşlev, Engin Tekin, Yasin Yeşiltaş, İskender Çarmık ve Dursun Örnek oldu.

Mavi, sarı ve beyaz listenin adaylarının konuşmalarının ardından çarşaf liste olarak gerçekleştirilen seçimlerde 311 oy kullanılırken mavi listeden seçimlere katılan 7 asil ve 7 yedek aday, yönetim kuruluna seçildi. Mavi listeden Aziz Avukatoğlu 141 oy, Emre Gelir 135 oy, Murat Muranlı 133 oy, Fatih Çimen 131 oy, İbrahim Erhan Yönel 127 oy, Emrah Gürdal 122 oy ve Kerim Burak Tünay 121 oy alarak MMO Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Edirne Jet Haber