Depolarını Fulleyecekler Dikkat! Akaryakıta Çifte İndirim Geldi!

Depolarını Fulleyecekler Dikkat! Akaryakıta Çifte İndirim Geldi!
Benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip edilmektedir. Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar yaşanırken benzin ve motorine indirim yapılacağı duyuruldu. Yapılan son açıklamaları incelediğimizde hem...

Benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip edilmektedir. Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar yaşanırken benzin ve motorine indirim yapılacağı duyuruldu. Yapılan son açıklamaları incelediğimizde hem benzine hem motorine indirim geleceği duyuruldu.

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika haberleri yakından takip edilmektedir. Hem petrol hem de dolar kuru ile yön bulan fiyatlarda indirim ve zam haberleriyle gündemde yer edindi. Geçen hafta bildiğiniz gibi hem benzine hem motorine zam gelmişti. Gelen zamlardan sonra akaryakıta çifte indirim geleceği duyuruldu. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 61 kuruş, motorine ise 77 kuruş indirim gelmesi beklenmekte.

Motorin ve Benzine Çifte İndirim!

Petrol fiyatları son 1 yılın en düşük seviyesinde hareket etmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim gündeme geldi. Bu kapsamda Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 61 kuruş, motorinde 77 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Bildiğiniz gibi Aralık ayı içerisinde benzine toplamda 2,76 TL indirim yapılmıştı. Benzinin litre fiyatı da 17,43 TL’ye kadar düştü. Geçen hafta yapılan zamla beraber benzinin litre fiyatı 18,5 TL’ye çıktı. Motorin ise Aralık ayında gelen 21,05 TL’ye kadar düşmüştü. Gelen 1,75 TL’lik zamdan sonra ise 22,8 TL’ye yükseldi. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere ise benzine 61 kuruş, motorine ise 77 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatları hızlı bir şekilde değişiyor. Güncel akaryakıt fiyatları ise:

İstanbul

Benzin fiyatı: 18,51 TL

Motorin fiyatı: 22,80 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 18,72 TL

Motorin fiyatı: 22,97 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 18,70 TL

Motorin fiyatı: 23,04 TL