Deprem Kahininden Yeni Paylaşım! Depreme İlişkin Yeni Açıklama

Deprem Kahininden Yeni Paylaşım! Depreme İlişkin Yeni Açıklama
Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından deprem kahini olarak anılan Frank Hoogerbeets'ten yeni paylaşımlar geldi.Kahramanmaraş merkezli depremler tüm dünyayı...

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından deprem kahini olarak anılan Frank Hoogerbeets'ten yeni paylaşımlar geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremler tüm dünyayı harekete geçirirken, bu felaketten günler önce sosyal medyadan bölgede bir deprem meydana geleceğini açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Frank Hoogerbeets tarafından açıklama yapıldı.

Bütün Bölgeyi Etkilediğini İfade Etti

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla, “Deprem kahini” olarak anılan Hoogerbeets, bugün yeni bir paylaşım daha yaptı.

Türkiye'yle ilgili yapılan açıklamalarının ardından sosyal medya hesabı üzerinde takipçisi hızla çoğalan Hoogerbeets, paylaşımında Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin bütün bölgeyi etkilediğini kaydetti.

Hoogerbeets tarafından yapılan açıklamada “Orta Türkiye’deki büyük depremler bütün bölgede stres dağılımının önemli bir şekilde değişmesine sebep oldu ve Filistin’e kadar sismik hareketlilik yaşanıyor. Açıkça bölge yeniden şekilleniyor” denildi.