Depremde Yaşamını Yitiren EGM Personeli Sayısı Belli Oldu! Bakan Soylu Duyurdu

Depremde Yaşamını Yitiren EGM Personeli Sayısı Belli Oldu! Bakan Soylu Duyurdu
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 43 binden fazla kişi yaşamını yitirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü,  deprem bölgesinde yaşamını yitiren polis memurları ve personelinin...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 43 binden fazla kişi yaşamını yitirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü,  deprem bölgesinde yaşamını yitiren polis memurları ve personelinin listesini açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabı üzerinden tek tek paylaştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce Kahramanmaraş depremlerinde yaşamını yitiren polis memuru ve personelin adları paylaşıldı. Sosyal medyadan tek tek isimleri ve fotoğrafları ile yapılan paylaşımları Bakan Soylu da tek tek RT yaptı.

214 Polis Memuru ve Personel Hayatını Kaybetti

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce paylaşılan bilgilere göre 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş depremlerinde 214 polis memuru ve personel yaşamını yitirdi.

EGM twitterdan adlarını ve fotoğraflarını paylaştığı personel ve polis memurları için "06.02.2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat eden mesai arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Ailelerinin, Teşkilatımızın ve Aziz Milletimizin başı sağ olsun." dedi.