Derya Yalçınkaya'nın Olayı Ne Oldu? Neden Müge Anlı'ya Çıkmıyor?

Derya Yalçınkaya'nın Olayı Ne Oldu? Neden Müge Anlı'ya Çıkmıyor?
Canlı yayında çoklu ilişkisini itiraf eden ve adet Dallas'ı aratmayacak bir örgüye sahip olan Derya Yalçınkaya olayı biliyorsunuz ki birkaç gündür Müge Anlı'da işlenmiyor.Günlerdir merak edilen olayda herkes Derya Yalçınkaya'nın...

Canlı yayında çoklu ilişkisini itiraf eden ve adet Dallas'ı aratmayacak bir örgüye sahip olan Derya Yalçınkaya olayı biliyorsunuz ki birkaç gündür Müge Anlı'da işlenmiyor.

Günlerdir merak edilen olayda herkes Derya Yalçınkaya'nın neden yayına çıkmadığını konuşurken, olayın işlenmeme nedeni ortaya çıktı.

Canlı Yayında Şok Eden İtiraf 

Biliyorsunuz ki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz hafta gündemi sallayan Derya Yalçınkaya olayında eşi Selim Yalçınkaya'nın katili araştırılıyordu. Ekrana çıkan Derya Yalçınkaya'nın canlı yayında eşiyle ilgili çoklu ilişki itirafı herkesi şok etmişti.

Derya Yalçınkaya'nın Olayı Ne Oldu? Neden Müge Anlı'ya Çıkmıyor?

Köyden Biri Özel Görüntüleri Yaymış 

Programda işlenen olayda, iddialara göre köydeki Ertuğrul isimli bir kişi, Derya Yalçınkaya'nın özel görüntülerini köydeki diğer insanlara yaymış. Bu bilgiyle birlikte de aslında geçtiğimiz haftadan bu yana olayın neden işlenmediği ortaya çıktı.

Yayın Yasağı Getirildi 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ve sosyal medyada artan paylaşımlar ardından adli makamlar olaya yayın yasağı getirdi. Bu sebeple artık araştırmanın kalan kısmı gizli bir şekilde yönetilecek.