Didier Drogba Müslüman Oldu Mu? Drogba Açıklama Yaptı

Didier Drogba Müslüman Oldu Mu? Drogba Açıklama Yaptı
Dünyanın futbolunun en önemli isimlerinden olan Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba, kariyeri boyunca pek çok önemli takımda forma giydi. Attığı gollerle, oyun tekniğiyle ve klas çalımlarıyla büyük beğeni toplayan Didier...

Dünyanın futbolunun en önemli isimlerinden olan Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba, kariyeri boyunca pek çok önemli takımda forma giydi. Attığı gollerle, oyun tekniğiyle ve klas çalımlarıyla büyük beğeni toplayan Didier Drogba'nın müslüman olduğunda dair çeşitli haberler çıkmıştı. Didier Drogba'nın kelime-i şehadet getirdiği ve müslüman olduğu iddia edilmesin ardından, yıldız futbolcu açıklama yaptı.

Didier Drogba Müslüman Mı?

Didier Drogba'nın dua ettiği anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Söz konusu fotoğraflar sonrası, ünlü futbolcunun İslam'ı tercih ettiği ve müslüman olduğu iddia edildi. Didier Drogba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İslam'a geçtiğine ilişkin haberleri yalanladı.

''Din Değiştirmedim''

Didier Drogba'nın dua ettiği görüntülerin gündeme gelmesinin ardından, ünlü futbolcu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Drogba Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Bu hikaye viral oluyor ama ben din değiştirmedim. bu sadece benim köyümde ziyaret ettiğim müslüman kardeşlerime saygı duruşumdu. Bu birlikte anımız, herkese kucak dolusu sevgiler ve selamlar'' ifadelerine yer verdi.

Drogba Hangi Takımlarda Oynadı?

Dünya futbol tarihinin efsane futbolcuları arasında yer alan Drogba, bugüne kadar pek çok kulübün formasını terletti. Yıldız futbolcu kariyeri boyunca Le Mans, Guingamp, Marsilya, Chelsea, Shanghai Shenhua, Galatasaray, Chelsea, Montreal Impact ve Phoenix Rising takımlarında forma giydi. 2004-2012 yılları arasında Chelsea'deki performansı ile futbolseverlerin dikkatini çeken Drogba, 2013-2014 sezonunda Galatasaray'da yer aldı. Galatasaray formasıyla 37 maça çıkan ünlü futbolcu, toplam 15 gol kaydetti.