Dikkat! Meteoroloji Uyardı!

Dikkat! Meteoroloji Uyardı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Marmara Bölgesi için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa, Çanakkale için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan uyarıda; kuzeybatı kesimlerde öğle saatlerinden sonra etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir ve Bursa ile Çanakkale'nin doğusunda yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiği belirtildi.

Ayrıca Marmara'nın doğusunda etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın (cuma) öğle saatlerine kadar İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

MGM'den yapılan açıklamada; su baskını, sel, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Edirne'de cuma gününün gök gürültülü sağanak yağışlı en düşük 17 derece, en yüksel 26 derece; cumartesi gününün parçalı bulutlu en düşük 17 derece, en yüksek 30 derece; pazar gününün gök gürültülü sağanak yağışlı en düşük 16 derece, en yüksel 26 derece; pazartesi gününün parçalı bulutlu en düşük 15 derece, en yüksek 24 derece; salı gününün parçalı bulutlu en düşük 16 derece, en yüksek 27 derece olması bekleniyor. EJH