Doktoru Darp Eden Kadınlar Tutuklandı

Doktoru Darp Eden Kadınlar Tutuklandı
Edirne'de kadın doktoru darp eden iki kadın tutuklandı. Şüpheliler adliye girişinde pişman olmadıklarını söylediler.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuba Çıkmaz'ı darp eden iki kadın çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüpheliler adliye girişinde olaydan pişman olmadıklarını söylediler.

2 Şubat 2018 Cuma günü Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde tedavi gören babalarının ölüm haberini alan S.Ü. ve Z.Ü., Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuba Çıkmaz'a saldırmıştı. Saldırının ardından kaçan Z.Ü. ve S.Ü.'nün başlatılan soruşturma kapsamında Edirne Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kaleiçi'nde bir evde saklandıkları tespit edildi. Tespit edilen eve yapılan baskın sonucu şüpheli kardeşler evde yakalandı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"PİŞMAN DEĞİLİZ, DOKTOR HANIMA GEÇMİŞ OLSUN"

Adliye girişinde kendilerini görüntüleyen gazetecilere pişman olmadıklarını söyleyen S.Ü.: "Kimse ön yargılı davranmasın, kimse doktorları korumasın. Doktorlar mağdur değil şu anda. Yaptığımızdan da pişman değiliz. Herkesin anne babası var. Bize 'Babanız 75 yaşında, ölsün' dedi. Biz de saldırdık. Doktor hanıma geçmiş olsun. O bize başsağlığı dilemedi ama biz ona geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." diye konuştu.

Olayla ilgili savcılığa ifade verdikten sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen iki kadın, kamu görevlisini görevini yapmaktan dolayı hayati tehlike oluşturacak şekilde kasten yaralama nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gündem Gazetesi