DSİ 1727 Personel Alımı Yapacak! DSİ Personel Alımı Duyuruldu

DSİ 1727 Personel Alımı Yapacak! DSİ Personel Alımı Duyuruldu
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımına devam ediyor. Bu kapsamda, personel alımlarına dair gelişmeler çok sayıda kişi tarafından yakından takip edilirken, Tarım ve Orman Bakanı...

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımına devam ediyor. Bu kapsamda, personel alımlarına dair gelişmeler çok sayıda kişi tarafından yakından takip edilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi de nisan ve mayıs ayın ayında da yapılacak alıma ilişkin açıklamada bulundu.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, nisan ve mayısta farklı kadrolarda 1727 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Taşra ve merkez teşkilatında yapılacak personel alıma ilişkin Bakan Vahit Kirişçi, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak ''Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzde istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.'' dedi.

DSİ Personel Alımı Detayları Neler?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin istihdam sağlanacağını açıklamasından sonra, personel alımı ile ilgili araştırmalar da hızlandı. Bu kapsamda, 1727 sürekli işçi alımının detayları da merak ediliyor. Personel alımının ayrıntıları ise henüz açıklanmadı. İlerleyen günlerde alıma ilişkin kamuoyuna bilgi verileceği tahmin ediliyor.