Dünyayı Şoke Eden Vahşet! Ölü Sayısı Yükselmeye Devam Ediyor

Dünyayı Şoke Eden Vahşet! Ölü Sayısı Yükselmeye Devam Ediyor
Tayland'da bir çocuk bakımevine giren saldırgan, rastgele ateş açtı. Nong Bua Lam Phu eyaletinde meydana gelen saldırıda, şu ana kadar 34 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişinin de yaralı olarak bölgedeki sağlık merkezlerine...

Tayland'da bir çocuk bakımevine giren saldırgan, rastgele ateş açtı. Nong Bua Lam Phu eyaletinde meydana gelen saldırıda, şu ana kadar 34 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişinin de yaralı olarak bölgedeki sağlık merkezlerine kaldırıldığı belirtiliyor.

Çocuklar da Hayatını Kaybetti!

Tüm dünyayı dehşete düşüren saldırıda, çocuk bakımevinde eğitim veren öğretmenlerin yanı sıra, çok sayıda çocuk da hayatını kaybetti. 34 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası açıklama yapan yetkililer, yaralı sayısının yüksek olduğunu belirterek, can kaybının artma ihtimalinden endişe duyduklarını sözlerine eklediler.

Eşini ve Çoğunu Öldürdükten Sonra İntihar Etti

Çocuk bakımevine saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliği belli oldu. Basında yer alan haberlere göre, saldırıyı gerçekleştiren kişinin, uyuşturucu soruşturması nedeniyle yargılandığı ve bugün duruşmasının gerçekleşeceği iddia edildi. Söz konusu zanlının, saldırı sonrası evine giderek eşini ve çocuğunu da öldürdükten sonra intihar ettiği açıklandı.