E-Devlet Üzerinden Hemen Bakabilirsiniz! Mutlaka Kontrol Edin

E-Devlet Üzerinden Hemen Bakabilirsiniz! Mutlaka Kontrol Edin
E-Devlet sistemi, on milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Devlet dairelerinde uzun zaman alacak işlerin internet üzerinden kısa sürede yapılmasına olanak sağlayan ve her geçen gün yeni hizmetler sunan e-Devlet'te,...

E-Devlet sistemi, on milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Devlet dairelerinde uzun zaman alacak işlerin internet üzerinden kısa sürede yapılmasına olanak sağlayan ve her geçen gün yeni hizmetler sunan e-Devlet'te, adınıza açılmış hatları da sorgulayabilirsiniz. Kimlik bilgilerinizi ele geçirip adınıza hat çıkarıldıysa, e-Devlet üzerinden yapacağını sorgulama ile bu konuda bilgi alabilirsiniz.

Mobil Hat Sorgulama

Vatandaşların kimlik bilgilerini ele geçiren kötü niyetli kişiler, cep telefonu hattı alıp bu numarayı dolandırıcılık ve terör gibi çeşitli illegal işlemlerde kullanabiliyorlar. e-Devlet üzerinden yapılacak sorgulama ile haberiniz olmadan adınıza hat çıkarılıp çıkarılmadığını öğrenebileceksiniz. e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra, ''Mobil Hat Sorgulama'' yazarak ilgili hizmete ulaşabilirsiniz. Açılan pencere, hangi operatörde adınıza kayıtlı hat olduğunu görebileceksiniz.

İllegal İşlemlerde Kullanılabilir

Kimlik bilgilerini ele geçiren kişiler, vatandaşların haberi olmadan çıkardıkları cep telefonu hatları ile terörden dolandırıcılığa kadar pek çok illegal işlem yapabiliyorlar. Bu nedenle, e-Devlet üzerinden adınıza kayıtlı cep telefonu hatlarını kolaylıkla sorgulayabilirsiniz.