'Hesabını Soracağım'

'Hesabını Soracağım'
Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, kentte her ay yaptığı asayiş toplantılarına bu ay Menzilahir Mahallesi'nde devam etti. Mahalleli ile sohbet eden Kurt, "Bunlar yiyip bitiriyor insanları. Bunlarla ilgili çalışıyoruz. Bunun...

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, kentte her ay yaptığı asayiş toplantılarına bu ay Menzilahir Mahallesi'nde devam etti. Mahalleli ile sohbet eden Kurt, "Bunlar yiyip bitiriyor insanları. Bunlarla ilgili çalışıyoruz. Bunun peşini hiç bırakmayacağım. Ne pahasına olursa olsun bunları satanlara hesabını soracağım. İnsanın geleceğini zehirleyenlerin hesabını adalet önünde soracağız. Bu konuda sizlerden de yardım ve destek bekliyorum. Siz nerede kötülük var bana gösterin, ben o kötülüğü yakalayayım." dedi.

Kadına şiddet konusunda da uyarıda bulunan Kurt, "Kadına şiddet çok yanlış. Edirne daha medeni bir şehir, insanlar daha görgülü. Edirne'de bu konuda iyi durumdayız. Kendini bilen bir insan, bir insanı döver mi? Savaşta yendiğimiz bir insan bile bizden aman diliyorsa öldürüyor muyuz? Yapmayız. Türk milletine yakışmaz. O nedenle kadına şiddet olayına dikkat edeceğiz." dedi.