Edirne Veli-Der 3. Genel Kurulu Yapıldı

Edirne Veli-Der 3. Genel Kurulu Yapıldı
Edirne Veli-Der 3. Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Edirne Veli-Der, 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Başkan Mustafa Aytekin, Başkan Yardımcısı Derya Aldemir, Sayman Hüseyin Taşkan ve Üyeler Münibe Yeprem, Emel Özkan, Diyat Güler, Özer Demir oldu.

Edirne Veli-Der Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Mustafa Aytekin şunları söyledi:

"Bizler okullarımıza ve çocuklarıma sahip çıkıyoruz diyerek yola çıkan; her gün çocuklarımızı gönderdiğimiz okullarımızın temiz ve güvenli olmasını isteyen; eğitimin bir kamu görevi ve sosyal hak olduğunu bilen; iktidarın devlet eliyle dini eğitimi dayatmasına, tüm okulların imam hatip okullarına dönüştürülmesine itiraz eden; çocuklarımızın öğretmen ve yöneticilerinin keyfiyetle değiştirilmesine karşı çıkan; laik, bilimsel ve nitelikli eğitim isteyen; çocuklarımıza yönelik sosyal aktivitelerin okullarımızca düzenlenmesini talep eden veliler olarak Edirne Veli-Der'i kurmuştuk. Bu amaçlar doğrultusunda yaptığımız üçüncü olağan genel kurulumuzla, çalışmalarımıza devam etme kararlılığımızı sürdürüyoruz.

Genel kurulumuzda yapılan seçimler sonucunda yeni yönetim kurulu üyelerimiz belirlenmiştir. Yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımı yapmıştır. Eğitim ile ilgili tüm sorunların çözümü için velilerimizi Edirne Veli-Der'de örgütlenmeye davet ediyoruz. Katılımınız bizlere güç verecek, sizlere de yalnız olmadığınızı gösterecektir. Birlik güçtür, bu gücü yaratalım."