Edirne'de 1 Milyon TL'den Fazla Vergi Borcu Olan 7 Mükellef Var

Edirne'de 1 Milyon TL'den Fazla Vergi Borcu Olan 7 Mükellef Var
Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Kırkpınar ve Arda Vergi Daireleri Müdürlükleri, kendilerine olan borcu 250 bin TL'yi aşan mükellefleri açıkladı.

Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Kırkpınar ve Arda Vergi Daireleri Müdürlükleri, kendilerine olan borcu 250 bin TL'yi aşan mükellefleri açıkladı. Listeye göre Edirne'de 43 kişi veya kuruluşun toplam vergi borcu 28 milyon 244 bin 650 TL'yi bulurken bunların 7 tanesinin vergi borcu 1 milyon TL'nin üzerinde.

Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Kırkpınar ve Arda Vergi Daireleri Müdürlükleri tarafından açıklanan listeye göre Edirne'de 250 bin TL'nin üzerinde vergi borcu bulunan 43 mükellef var. Açıklanan listeye göre Arda Vergi Dairesine kayıtlı 9 mükelleften oluşan listenin ilk sırasında 1 milyon 542 bin 993 TL döşeme taşı, kiremit, tuğla ve benzeri inşaat amaçlı ürünlerin imalatı alanında faaliyet gösteren Üstüner Yıldız yer aldı. Listenin ikinci sırasında 728 bin 839 TL ile tahıl toptan ticareti alanında faaliyet gösteren Arabacı Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; üçüncü sırasında ise 508 bin 787 TL ile kara yolu ve şehirler arası yük taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Doğan Alerik yer aldı.

Kırkpınar Vergi Dairesine kayıtlı mükelleflerin oluşturduğu borç listesinde ise ilk sırayı 3 milyon 853 bin 707 TL ile suni gübrelerin toptan ticareti alanında faaliyet gösteren Egtar Edirne Gübre Tarım Gıda Turizm Akaryakıt Nakliye Madencilik Limited Şirketi aldı. Listenin ikinci sırasında 2 milyon 77 bin 325 TL ile hamaliye hizmetleri alanında faaliyet gösteren S.S. Kapıkule Seyahat Tahm. Tahl. İşçileri Ya. yer alırken, üçüncü sırada ise 937 bin 508 TL ile şarap üretimi alanında faaliyet gösteren Traklar Alkollü İçecekler Gıda Turizm Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi yer aldı. EJH