Edirne'de Elektrik Kesintileri Yaşanacak

Edirne'de Elektrik Kesintileri Yaşanacak
Edirne'de 2 gün boyunca elektrik kesintileri yaşanacak.

Elektrik şebekesi tesis yenileme çalışması sebebiyle TREDAŞ tarafından Edirne elektrik kesintisi uygulanacak. Planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle kentte 2 gün boyunca elektrik kesintileri yaşanacak. Kocasinan ve Menzilahır Mahalleleri'nde elektrik kesintileri yaşanacak. Elektrik kesintisinden etkilenecek yerler şöyle:

9 Temmuz Salı günü 09.15 ile 13.15 saatleri arasında Edirne Merkez - Menzilahır Mahallesi'ne bağlı Noktacı Cami Sokak, Yeni Eğri Sokak, Arabacı Sokak, Berkuka Caddesi, Aleşgür Sokak, Güllü Sokak, Kız Türbe Sokak, Kız Türbe Aralığı elektriksiz kalacak.

9 Temmuz Salı günü 14.15 ile 18.15 saatleri arasında Edirne Merkez - Umurbey Mahallesi'ne bağlı Mimarsinan Caddesi, Tavanlı Çeşme Sokak, Çirişçiler Sokak, Fırın Sokak, Geriz Sokak ve Menzilahır Mahallesi'ne bağlı Tirit Baba Sokak, Tirit Çeşme Sokak, Şekerci Bayırı Sokak elektriksiz kalacak.

10 Temmuz Çarşamba günü 09.15 ile 13.15 saatleri arasında Edirne Merkez - Kocasinan Mahallesi'ne bağlı Sadık Ahmet Caddesi, 2, 22, 23, 24, 25, 26, 28 Sokaklar, Gazeteci İhsan Özüağı Caddesi ve bağlı sokakları, Gazeteci İlhan Dumlu Caddesi ve bağlı sokakları, Dr. Ahmet Zafer Sokak, Ahmet Çalışkan Caddesi ve Cami Sokak elektriksiz kalacak.

10 Temmuz Çarşamba günü 14.15 ile 18.15 saatleri arasında Edirne Merkez - Kocasinan Mahallesi'ne bağlı Ahmet Çalışkan Caddesi ve bağlı sokakları, Sadık Ahmet Caddesi ve bağlı sokakları, Gazeteci İlhan Dumlu Sokak, Binevler 2. kısım yerleşim alanı elektriksiz kalacak.