Edirne'nin Minik Yazarı

Edirne'nin Minik Yazarı
5. sınıf öğrencisi Eyşan Ege kitabını imzalayarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a hediye etti.

Edirne 7. Kitap Fuarı'nda 5. sınıf öğrencisi Eyşan Ege, kaleme aldığı "Sihirli İkizler" adlı kitabını imzalayarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a hediye etti.

Küçük yazara başarılar dileyen Başkan Gürkan: "Eyşan Ege kaleme aldığı 'Sihirli İkizler' isimli kitabında yer alan resimleri kendi çizmiş. Kitabın basımını da kendi çabalarıyla gerçekleştirmiş. Küçük yazarın bu büyük başarısı gerçekten takdire şayan, kitabını büyük bir zevkle okuyacağım." dedi.

Her yaştan okuyucu kitlesinin yer aldığı Edirne 7. Kitap Fuarı’nı Edirne Bahçeşehir Koleji 5. sınıf öğrencisi Eyşan Ege de büyük bir merakla ve heyecanla gezdi. Yazmayı ve kitap okumayı çok sevdiğini belirten 5. sınıf öğrencisi Eyşan Ege: “Edirne Belediyesinin düzenlediği kitap fuarına her yıl gelerek sevdiğim kitapları satın alıyor, sevdiğim yazarlarla buluşuyorum. Kitap okumayı ve yazmayı çok seviyorum. Bu benim ilk kitabım. İlk kitabımı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a hediye ederek; bir anlamda da ona teşekkür etmek istedim. Çünkü bizi her yıl kitaplarla ve yazarlarla buluşturuyor." diye konuştu