"Edirne'yi Su Baskınlarından Kurtaracağız"

"Edirne'yi Su Baskınlarından Kurtaracağız"
Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, Edirne'yi her yağmur yağdığında oluşan su baskınlarından kurtaracaklarını söyledi.

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, 1. Murat Mahallesi sakinlerini ve esnaflarını ziyaret etti.

Ziyareti esnasında mahalle sakinleri altyapının bozukluğundan dolayı her yağmur yağdığında pek çok ev ve işyerinin maddi zarara uğradıklarını söyleyerek mağduriyetlerini dile getirdiler. Ayrıca kaldırımlarda engelli insanların değil normal insanların bile yürümekte zorlandığını ifade eden mahalle sakinleri, belediyenin yıllardır bu mahalleye uğramadıklarından yakındılar.

1. Murat Mahallesi sakinlerini dinleyen Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, belediye yönetimine geldiklerinde altyapı sorununu temelden ele alacaklarını söyledi. İriş: "İlgili tüm kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışarak 'yap-boz' anlayışını ortadan kaldıracağız. Uzun ömürlü düşüneceğiz, önümüzdeki 100 yıl boyunca şehrimizin altyapısını kaldırabilecek kanalizasyon ve yağmur suyu toplama kanallarını inşa edeceğiz. Edirnemizi her yağmur yağdığında oluşan su baskınlarından, çamur ve gölcüklerden kurtaracağız." diye konuştu.