EGS Çalışanlarından Örnek Duyarlılık

EGS Çalışanlarından Örnek Duyarlılık
Maçın ardından tribünlerde ve salonda oluşan çöpleri elbirliğiyle toplayıp salonu tertemiz bıraktılar.

Şehrimizin önde gelen sanayi kuruluşlarından Edirne Giyim Sanayi, çevre konusunda yapmış olduğu olumlu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Bugüne kadar şirket içerisinde atık ayrıştırma, ağaç dikimi gibi birçok çevreci etkinliğe imza atan ve son olarak da geçen yıl fabrika bünyesinde bir güneş enerji santrali kurarak kendi elektriğini üretmeye başlayan ve bu çalışmalarıyla da çevre dostu firma olarak anılan Edirne Giyim Sanayi, bugün ise firma bünyesinde çalışanları bir çevre kulübü bünyesinde gönüllü olarak bir araya getirerek önemli ve örnek bir oluşuma daha imza attı.

Şirket içerisinde yaklaşık 100 kişilik bir çalışan grubunun “Çocuklarımızın Geleceğine Sahip Çıkıyoruz” teması ile gönüllü olarak yer aldığı EGS & BİRLİK Çevre Kulübü üyeleri, ilk etkinliklerine 30 Nisan akşamı Mimar Sinan Spor Salonu'nda imza attılar. EGS takımının mücadele ettiği 5. Valilik Kupası Voleybol Turnuvası maçında tribünlerde yerini alan EGS & BİRLİK Çevre Kulübü üyeleri, maç sonunda tribünlerde ve salonda oluşan tüm çöpleri elbirliği ile toplayıp salonu tertemiz bıraktılar.

Herkesin takdirle karşıladığı bu örnek etkinliğe katılan EGS & BİRLİK Çevre Kulübü üyeleri oluşumları ve gerçekleştirdikleri etkinliklerine ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundular:

"Edirne Giyim Sanayi çalışanları olarak çevre konusunda çok hassas ve örnek işlere imza atan bir firmada çalışıyoruz. Fabrikamız bünyesinde güneşten kendi elektriğimizi üretiyoruz. Şirketimizin çevre konusundaki bu hassasiyeti ve bizlere olan destekleriyle fabrikamız bünyesinde kurduğumuz EGS & BİRLİK Çevre Kulübümüzün çatısı altında bir araya geldik. Amacımızı 'Çocuklarımızın Geleceğine Sahip Çıkıyoruz' teması altında, çevre gibi geleceğimiz açısından çok önemli bir konuyu gündeme taşımak, bu konuda gerek çalışma arkadaşlarımız arasında, gerek toplumun genelinde bir farkındalık yaratmak, topluma örnek olmak ve aynı zamanda da çevre konusunda faydalı projeler üretmek olarak belirledik. Bu kapsamda 30 Nisan akşamı Mimar Sinan Spor Salonunda, voleybol takımımızın maçı sonrasında ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Yaklaşık 100 kişilik gönüllü üyemizle beraber salondaki ve tribünlerdeki tüm çöplerimizi elbirliği ile toplayıp, salonu tertemiz bıraktık. Bu etkinlikle insanların pozitif bir amaç uğrunda bir araya geldiklerinde ne kadar güzel işlere imza atabileceklerini göstermiş olduk. Bizi bu konuda her zaman destekleyen ve çevre bilincini firma içerisinde yaymak noktasında çalışan fabrika yönetimimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Elbirliğiyle bu ve benzeri etkinliklerimize önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz."