Elektrik Borçlarında %100 Faiz İndirimi

Elektrik Borçlarında %100 Faiz İndirimi
TREDAŞ elektrik fatura borçlarında %100 faiz indirimi kampanyası hakkında detaylı bilgi.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), elektrik fatura borçlarında %100 faiz indirimi kampanyası başlattı. Kampanyadan yararlanmak için işte yapmanız gerekenler...

TREDAŞ abonelerinden gelen yoğun talepler üzerine yasal takip başlatılmış abonelerin hukuki problemlerine çözüm bulmak, abonelere ödeme kolaylığı sunmak amacıyla "%100 Faiz İndirimi Kampanyası" başlatıldı.

TREDAŞ tarafından başlatılan elektrik fatura borçları için %100 faiz indirimi kampanyasının şartları:

"Kampanya kapsamında 31.12.2011 öncesi fatura dönemine ait icra takibine konu (kaçak elektrik kullanım borçları dahil) mesken, ticarethane ve tarımsal sulama gruplarına dahil elektrik fatura borcu olan tüm abonelere borçlarını faizsiz ödeme imkanı sunulacaktır. Kampanya ile yasal takibe konu olan borçlar için icra dosyasındaki faizlerin tamamı silinecektir. Kampanya; icra dosyasındaki asıl alacak tutarı, masraf, harç ve kanuni vekalet ücretinin peşin olarak defaten ödenmesi halinde geçerli olacaktır. Kampanyadan faydalanabilmek için 01.01.2012 sonrası döneme ait cari borcunuzun bulunmaması gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin başvuru ve ödemelerini 24.09.2018 - 31.11.2018 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Kampanya kapsamında aboneler başvuru ve ödemelerini, TREDAŞ'ın sözleşmeli olduğu hukuk büroları ile iletişime geçerek şirket banka hesaplarına nakit veya kredi kartı ile yapabilecektir. Kredi kartı ile yapılan ödemelerde, anlaşmalı banka kartlarına taksit yapılabilecek, kart sahibi banka tarafından ödeme noktalarında yayınlanan taksit sayısı ve vade farkı bankalar tarafından uygulanabilecektir. Kampanya kapsamında peşin ödemesi gerçekleştirilen dosyalar üzerinden konulan hacizler kaldırılacak ve hacizlerin kaldırılması için ödenmesi gereken masraflar ayrıca aboneler tarafından icra dairesine ödenecektir. Başvuru tarihi itibarıyla davaya konu olmuş ancak henüz karara bağlanmamış olan alacaklar için kampanyadan yararlanma şartı, karşılıklı sulh, feragat ve ibraya bağlı. TEDAŞ alacakları bu kampanya kapsamında değildir. Bu kampanyanın yürürlüğe girdiği tarihten önce borçlarını yapılandıran veya kısmi ödeme gerçekleştiren aboneler talep etmeleri halinde bu kampanya hükümlerinden kalan borcun asıl alacak tutarı esas alınarak (bakiye faiz silinerek) yararlanabilecektir."

Detaylı bilgi için: www.tredas.com.tr