Elon Musk İle Twitter Arasında Anlaşma Sağlanacağı İddia Ediliyor

Elon Musk İle Twitter Arasında Anlaşma Sağlanacağı İddia Ediliyor
Tesla'nın CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz aylarda Twitter'ı satın almak için harekete geçmişti. Twitter'ın sahibi olmak için 43.4 milyar doları gözden çıkaran Musk, zaman içerisinde platformdaki bot hesapları öne sürerek, şirketi...

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz aylarda Twitter'ı satın almak için harekete geçmişti. Twitter'ın sahibi olmak için 43.4 milyar doları gözden çıkaran Musk, zaman içerisinde platformdaki bot hesapları öne sürerek, şirketi almaktan vazgeçti. Musk'ın kararı sonrası Twitter dava sürecini başlatırken, davaya sayılı günler kala yeni bir iddia ortaya atıldı.

Elon Musk Twitter'ı Satın Alabilir

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alma girişimi, aylardır adeta yılan hikayesinde döndü. Her geçen gün yeni haberler ortaya çıkarken, teknoloji dünyasında yer alan son iddialara göre Elon Musk, 17 Ekim'de görülecek dava öncesi Twitter ile el sıkışabilir.

Musk İddialara İlişkin Açıklama Yapmadı

Elon Musk'ın, Twitter'ı satın almak için harekete geçeceğine yönelik iddialara sonrası, Twitter ve Musk cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. 17 Ekim'de görülecek duruşma öncesi yaşanacak gelişmeler merakla takip ediliyor.