Emekli İtfaiye Müdürü Aydın Baskak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emekli İtfaiye Müdürü Aydın Baskak Son Yolculuğuna Uğurlandı
Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde 36 yıl görev yapan Eski İtfaiye Müdürü Aydın Baskak, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Edirne Belediyesinde 26 yıl İtfaiye Müdürü olmak üzere toplam 36 yıl görev yapan ve geçen mart ayında emekli olan Aydın Baskak, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Eski İtfaiye Müdürü Aydın Baskak için yıllardır görev yaptığı Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Hakan İşcan, Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Hüsnü Güler, Yaver Tetik, daire müdürleri, belediye personeli ile Aydın Baskak’ın ailesi ve dostları katıldı. Eski İtfaiye Müdürü Aydın Baskak, burada yapılan törenle dualarla uğurlandı. Öğle namazına müteakiben Eski Cami’de kılınan cenaze namazın ardından Aydın Baskak, Yenişehir Mezarlığı’na defnedildi.

AYDIN BASKAK KİMDİR? 22.09.1955 tarihinde Edirne'nin Karaağaç Mahallesi'nde doğan Aydın Baskak, 1983'te Edirne Ticaret Lisesinden ve 2017'de Trakya Üniversitesi İşletme Yönetiminden mezun oldu. 1983 yılında Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde 'İtfaiye Amir Muavini' olarak göreve başlayan Baskak, 1989 yılında 'İtfaiye Amiri' ve 1993 yılında 'İtfaiye Müdürü' olarak görevine devam etti. 26 yılı İtfaiye Müdürü olmak üzere Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde 36 yıl görev yapan Baskak, 19.03.2019 tarihinde Edirne Belediyesinden emekli oldu. Aydın Bakak evli ve 1 kız babasıdır.